Heliumballonnen kant en klaar

Niet zelf doen maar kant en klaar af laten leveren op locatie.

Heliumballonnen kant en klaar

Er zijn veel gelegenheden te bedenken waarbij u ballonnen zou willen gebruiken die gevuld zijn met helium.

De Ballonnenkoning kan de ballonnen ook kant en klaar voor u leveren. De ballonnen die wij gebruiken zijn standaard 35 cm groot en voorzien van een lint. De ballonnen worden geleverd in handzame trossen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kleine aantallen ?

Heliumballonnen kunt u in kleine aantallen afnemen bij de Ballonnenkoning. Hiervoor geldt dat wij deze voor u klaar kunnen maken zodat u ze zelf kan ophalen of u maakt gebruik van de bezorgservice.
De met helium gevulde ballonnen worden dan afgeleverd op uw locatie en op de gewenste tijd. Bespreek dit tijdig zodat u zeker bent van de planning. De bezorging is mogelijk vanaf 40 stuks.

Scholenservice

Vaak worden ballonnen met helium gevuld en opgelaten met grote groepen kinderen. Ook scholen maken veelvuldig gebruik van het idee om ballonnen op te laten.

De ervaring leert ons dat de leveringen op scholen altijd gepaard gaan met enthousiaste kinderen die allemaal tegelijk een ballon willen hebben met een heel lang lint. Omdat de kinderen vaak nog in de groep aanwezig zijn als de ballonnen aankomen op school zorgen wij er voor dat de groepen herkenbaar zijn aan de trossen ballonnen. Op deze manier kunnen de ballonnen met het juiste aantal ballonnen direct binnen de school worden verdeeld.

Tevens leveren wij de gevulde ballonnen af met een eco-lint. Ook dit lint is 100% biologisch afbreekbaar.

Ballonnen kant en klaar laten leveren

Kaartjes aan de ballonnen?

Als u ballonnen wilt oplaten bij het gemeentehuis of trouwlocatie kunnen uw gasten natuurlijk ook een boodschap mee sturen met de ballonnen. Deze boodschap wordt dan door iemand gevonden en deze persoon kan het kaartje aan u terugsturen zodat u weet wat er voor u gewenst wordt.

De Ballonnenkoning heeft speciaal voor de ballonnen bij uw bruiloft kaartjes laten ontwikkelen in verschillende stijlen.

De kaartjes zijn in ieder aantal te bestellen en gemakkelijk aan de ballon te knopen. De kaartjes worden u eerder toegezonden per post zodat u uw gegevens gemakkelijk kunt invullen voordat de ballonnen door de gasten worden opgelaten.

Bewust werken met ballonnen

De Ballonnenkoning is aangesloten bij de stichting de groene ballon. Binnen deze stichting zijn bedrijven aangesloten die bewust omgaan met ballonnen en ballonoplatingen.

Als voorbeeld : Verantwoorde ballonleveranciers leveren geen ballonnen die voorzien zijn van een LED lampje. De ballon is namelijk wel biologisch afbreekbaar maar het LED lampje niet.

Meer informatie vind u op www.degroeneballon.org