[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ballonnen voor uw bruiloft.

De huwelijksdatum is vastgelegd en de trouwplanning moet worden gemaakt. Een hectische maar leuke tijd breekt aan. Los van de locatie, trouwringen, trouwkaarten, trouwjurk en trouwpak zult u ook moeten bedenken hoe u uw trouwerij gaat aankleden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]De Ballonnenkoning kan u ruimschoots adviseren op het gebied van versiering voor uw huwelijk. Van tafeldecoratie tot ballonbogen, van ballonoplatingen tot ballongeschenken en van klein tot groot, kortom bij De Ballonnenkoning adviseren wij u voor uw bruiloft en voor DE dag.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][box_title subtitle_font_size=”40″ font_size=”25″ font_alignment=”center” border=”middle” border_color=”#cdcdcd” class=”box-title-line-middle” subtitle=”Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft”]” Specialist in decoratie voor uw huwelijk “[/box_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2”][vc_column_text]De Ballonnenkoning is gespecialiseerd in het decoreren van trouwlocaties. Door het gebruik van helium in ballonnen heeft u de mogelijkheid om de hoogte van de zaal optimaal te benutten. Doordat de ballonnen in veel verschillende kleuren te leveren zijn en zelfs met eigen tekst te bedrukken zijn geeft u uw trouwerij een heel persoonlijk tintje.

Wij maken graag de decoratie op maat voor u. Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Smaken verschillen en geen enkele trouwerij is standaard. Heeft u speciale wensen, dan maken wij graag een afspraak met u om uw wensen en ideeën door te nemen. In de afgelopen jaren hebben wij al veel locaties mogen decoreren.

Hierdoor hebben we wellicht ook veel ideeën voor uw trouwlocatie.


“Betrouwbaar, Innovatief en Professioneel”

Het Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven. Ook de Ballonnenkoning is in het bezit van het keurmerk.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10395″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” css_animation=”appear” img_size=”400×400″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][image_banner slogan=”Samenwerken met trouwlocaties” slogan_font_size=”50″ slogan_color=”#ffffff” subslogan=”Bekijk hier alle samenwerkingen van de Ballonnenkoning” subslogan_font_size=”24″ subslogan_color=”#ffffff” subslogan_color_hover=”#000000″ button=”0″ button_color=”#000000″ button_text_hover=”#000000″ label_button=”Bekijk hier alle samenwerkingen van de Ballonnenkoning” box_horizontal_alignment=”center” box_vertical_alignment=”middle” banner_height=”250″ background_image_url=”http://deballonnenkoning.nl.webhosting128.transurl.nl/wp-content/uploads/2014/11/banner-groot-e1415185608741.jpg” overlay_color=”white” href=”http://deballonnenkoning.nl.webhosting128.transurl.nl/ballonnen-bruiloft/beurzen-trouwlocaties/samenwerking-trouwlocaties/” animate=”fadeIn” animation_delay=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][box_title subtitle=”Bekijk hier onze nieuwe folder” subtitle_font_size=”40″ font_size=”25″ font_alignment=”center” border=”middle” border_color=”#cdcdcd” class=”box-title-line-middle”]” Een nieuwe stijl en dus ook een nieuwe folder “[/box_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”appear”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]