Ballonboog bij een opening of feest

Ballonbogen van De Ballonnenkoning

Ballonboog bij een opening of feest

Ballondecoratie voor bedrijven

Het grote voordeel van ballonnen is ook dat u er werkelijkwaar alle kanten mee op kunt. Zo kunt u ballonnen met uw eigen logo uitdelen of uit laten delen.

Een ballonboogballonslingers of ballonpilaren voor uw deur om de klant op straat naar binnen te trekken of bijvoorbeeld een ballonwand met vuurwerk voor een spectaculaire opening.

Ook kunnen ballonnen een extra ondersteuning bieden voor instore acties. De winkel is feestelijk aangekleed in de huisstijl van de winkel.

Is de formule bewaken een belangrijk onderdeel binnen uw bedrijf? Bij de Ballonnenkoning hebben wij de kennis om er voor te zorgen dat binnen ieder filiaal dezelfde uitstraling gevoerd wordt met onze decoratie.

Ballonboog bij een opening of feest

Een ballonboog staat garant voor aandacht op uw locatie. Een ballonboog wordt vaak ingezet bij een opening van, of een actie in winkels en bedrijven. Door de mogelijkheid om de ballonboog zo groot te maken naar uw wens en in uw eigen kleuren te kunnen communiceren, geeft het de juiste uitstraling voor uw bedrijf.

De Ballonnenkoning is gespecialiseerd in het plaatsen van ballonbogen voor grote en kleine bedrijvenparticulieren, instellingen en scholen.

Ook kunnen de ballonnen in de ballonboog voor u worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst.

Een klein beetje extra

Jong en oud worden aangetrokken door ballonnen, want daar waar ballonnen zijn, is het feest of gebeurt iets speciaals.

Onze decoratie wordt veel gebruikt bij verschillende evenementen of als promotieactie. Wanneer u met ballonnen op een beurs staat heeft u zeker een unieke uitstraling. De Ballonnenkoning is een totaalleverancier voor evenementen.

Ballonbogen in verschillende kleuren, maten en vormen